Een 3 daags voetbalkamp op Sportpark de Kuil

Dit jaar wordt het de 5de editie van ons voetbalkamp. De afgelopen jaren is een groot succes geweest en hebben we gezien dat alle kinderen met plezier hierop terugkijken.

In de eerste week van de schoolvakantie gaan wij van start met het leukste voetbalkamp in ’t Gooi. Dit jaar zal het plaatsvinden op 18,19 en 20 Juli 2022 bij SDO Bussum, plezier staat bij dit evenement voorop! Verder geeft het een vakantiegevoel en leren ze nieuwe vriendjes/vriendinnetjes kennen.

Tijdens deze 3 dagen krijgen de spelers te maken met voetbaltrainingen & speelse activiteiten aangepast op hun leeftijd en niveau in verschillende groepjes. Er word gekeken naar wensen van de spelers en ouders mits dit haalbaar blijft binnen de indeling van de groepen. Ze krijgen binnen deze 3 dagen de kans om zich te ontwikkelen als jonge voetballer, en even weg te zijn uit de digitale wereld!

Daarbij zijn er verschillende extra’s naast de trainingen zoals waterpret en stormbanen, ook kwam er afgelopen 2 edities een special quest langs. Wij snappen dat 3 dagen lang voetballen veel is dus is er soms tijd voor een quiz, spelletjes zonder bal of even een pauze momentje bij het koffie huisje met wat te eten en drinken.

Inbegrepen bij het voetbalkamp:

  • Kleding set voor de 3 dagen
  • Lunch in de kantine en tussendoortjes
  • Medailles en verschillende prijzen te winnen
  • Ervaren trainers die jou iets willen leren!
  • Een goodybag voor mee naar huis

Kosten:
De kosten voor voetbalkamp SDO 2022 bedragen €109,95 en dient overgemaakt te worden naar het rekeningnummer wat u ontvangt bij inschrijving.